Dragi korisnici,


Portal za zapošljavanje mojposao.me, po prvi put nudi uslugu ponude iskusnih profesionalaca na teritoriji Crne Gore i šire u sekciji “Liga izuzetnih”.


Ova sekcija našeg portala omogućava iskusnim profesionalcima iz svoje oblasti, onima koji imaju minimum 10 i više godina iskustva i eksperti su u svoj oblasti, da se prezentuju potencijalnim poslodavcima i da pronađu novi, izazovniji posao. Analizirajući tržište Crne Gore, smatramo da ne postoji adekvatan način da zaposleni sa značajnim iskustvom iz svojih oblasti i na visokim pozicijama u renomiranim kompanijama potraže novi izazov u nekoj drugoj kompaniji ili započnu novu karijeru a da to bude na njihovu inicijativu i krajnje anonimno do konačne odluke. Na ovaj način, svim profesionalcima sa velikim iskustvom nudimo prijavu na ovu jedinstvenu uslugu , potpuno besplatno, kroz koju ćemo generisati njihov anonimni profil, naznačivši samo one stavke koje su bitne za posao (radno iskustvo, znanja, sposobnosti, obuke, sertifkikate) pri tome, ni na koji način, odavati identitet samog kandidata. Ne prikazujući imena kompanija u kojima rade ili su radili, njihova imena ili bilo kakve lične detalje, čuvamo anonimnost naših kandidata koji (ukoliko su radon angažovani) žele novi izazov u svoj karijeri .


Kandidatima garantujemo potpunu anonimnost, njihov profil se objavljuje tek nakon što ga odobre i potvrde. Svaki kontakt zainteresovanih poslodavaca za nekog od naših kandidata iz “Lige izuzetnih” je anoniman, ide direktno preko nas koji upravljamo portalom. Nakon što se upoznamo sa zahtijevima kompanije/potencijalnog poslodavca, kontaktiramo našeg kandidata i predočavamo mu/joj kakvo postoji interesovanje za njegovo/njena iskustva i znanja i obezbjeđujemo detalje ponude (kompanija, pozicija, finansijski paket). Jedino ukoliko je naš kandidat zainteresovan, obezbjeđujemo mu direktni kontakt sa zainteresovanim poslodavcem. Cijeli process je 100% anoniman, i poslodavac i kandidat se upoznavaju tek nakon pristanka kandidata. Na ovaj način čuvamo i obezbjeđujemo profesionalni integritet naših kandidata koji rade u kompanijama od renomea i to na visokim pozicijama.


Ukoliko imate značajno iskustvo u obasti u kojoj radite a želite anonimno da pronađete poziciju koja će odgovarati Vašim ambicijama, kontaktirajte nas i postanite član naše “Lige izuzetnih”.


more
Pročitaj više

PROFILI KANDIDATA

cover photo
HR Menadzer
HR-Ljudski resursi, edukacija
Radno iskustvo
Profesionalac iz oblasti upravljanja ljudskim resursima. Preko 10 godina iskustva u nekim od najvecih Crnogorskih kompanija. VOdio manje i vece timove, kreirao strategije upravljanja ljudskim resursima i uspostavljao kompetencije i nove organizacione kulture.
OPŠIRNIJE
comm